Akkoord kosten

De psychologische hulp wordt deels vergoed door jouw zorgverzekeraar

Voor behandeling, dien je in het cliëntenportaal aan te geven dat je akkoord gaat met de kosten.

Vergoeding berekenen

Bovenstaand vind je een overzicht van de tarieven van de meest gangbare behandelingen die wij aanbieden. Het is belangrijk om te vermelden dat tijdens je behandeling soms aanvullende diensten nodig kunnen zijn, zoals psychodiagnostiek, overleg met andere zorgverleners, telefonisch overleg, of het versturen van e-mails. Voor deze extra diensten hanteren wij andere tarieven, die afzonderlijk worden gefactureerd.

 Wij begrijpen dat transparantie in kosten belangrijk is. Heb je vragen over onze tarieven of de facturatie van extra diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Jouw gezondheid en tevredenheid zijn onze topprioriteit, en we streven ernaar om jouw behandeling zo soepel en zorgzaam mogelijk te laten verlopen.

Klik op de button om in het cliëntenportaal akkoord te geven

Disclaimer

Het overzicht en de informatie van de vergoedingen van de zorgverzekeraars is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Psychologiepraktijk van Buuren stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden. Informeer altijd bij jouw zorgverzekeraar naar de vergoedingsmogelijkheden en de premie. Het eigen risico wordt bij jou in rekening gebracht door de zorgverzekeraar.

De psycholoog

Mijn naam is Melissa van Buuren; psycholoog, vrouw, moeder, iemand die midden in het leven staat en een mensen-mens. Mijn passie is mensen helpen om te groeien of hun problemen de baas te worden. Écht luisteren naar iemand is het startpunt om verder te komen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >