Vacature psycholoog

Psycholoog |Wij zoeken jou!

PSYCHOLOOG DIE TOE IS AAN DE VOLGENDE STAP

Psychologiepraktijk van Buuren ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met therapieën, behandelingen, trainingen. We werken vanuit onze locaties in Hilversum en Barneveld professioneel, pragmatisch en met passie voor ons vak en onze cliënten. Ons team zoekt allround psychologen voor fulltime (32 tot 36 u) en parttime (16-24 u).

De Praktijk: cliënt voorop!
Psychologiepraktijk van Buuren is een snelgroeiende praktijk voor kortdurende, oplossingsgerichte hulp bij psychische klachten. Onze aanpak is altijd gericht op het verhelpen, verminderen of beheersbaar maken van psychische klachten en problemen. Dat doel bereiken we met een gepaste therapie, behandeling of training. We willen de beste oplossing bieden. Daarom willen we ons behandelaanbod uitbreiden met nieuwe, innovatieve behandeltechnieken.

Onze filosofie: zorgen voor en met elkaar
Psychologiepraktijk van Buuren bestaat uit een klein en hecht team. Zorgen voor én met elkaar staat voorop. Onze twee psychologen, orthopedagoog en psycholoog in opleiding hebben oprechte interesse in cliënten en collega’s. Logisch, want alleen dan kunnen we de beste zorg op maat geven. Daar hoort ook bij dat ons team in de spiegel durft te kijken om zo de hulpverlening te verbeteren en onze dienstverlening te innoveren. Daarom hebben we in onze praktijk een eigen intervisiegroep en maken we actief gebruik van elkaars expertise en sterke punten. We zijn harde werkers die professioneel en met passie het beste uit onze cliënten en onszelf willen halen. In de praktijk zijn we positief, flexibel, creatief en vindingrijk.

Wat zoeken wij?
Als psycholoog kies je bewust voor een sterke band met jouw cliënten. Dit betekent dat je een cliënt behandelt van intake tot aan de laatste behandeling. Ook de nazorg is bij jou in vertrouwde handen. Daarnaast geef je bestaande trainingen en/of ontwikkel je nieuwe trainingen. Onze cliënten staan voorop. Dat betekent dat we werken als onze cliënten tijd hebben. Je moet dus overdag en ’s avonds kunnen werken. Daar staat tegenover dat we flexibel kunnen omgaan met jouw wensen voor werktijden. Je vindt het prettig om je eigen werk te organiseren. In onze praktijk organiseer je je eigen planning en taken en zorg je zelf voor een korte, accurate verslaglegging.

Wat bieden wij?
Boeiend werk in een groeiende, professionele allround praktijk waar je het beste uit je cliënten en jezelf kan halen. Doordat we voor kinderen, jongeren en volwassenen werken is je werk gevarieerd. Ons kleine team geeft je alle ruimte om de zorg uit te breiden, zorgaccenten te leggen en jezelf te ontwikkelen. Eigen initiatief in de ontwikkeling van jouw expertise en onze praktijk waarderen en stimuleren we. Goed werk heeft tijd nodig. Daarom gaan we je caseload stap-voor-stap opbouwen. Onze ambitie is dat je binnen 6 maanden toegroeit naar een baan van 36 uur per week. Daarbij verwachten we dat je minstens 1 avond per week van 18.00 tot 22.00 uur beschikbaar bent en dat je op onze locaties in Barneveld en Hilversum werkt. Je werktijden zijn bespreekbaar en flexibel in te delen.

Jouw taken
• Voeren van intakegesprekken en verslaglegging ervan;
• Opstellen, bespreken en uitvoeren van behandelplannen;
• Behandelen, inclusief verslaglegging van de sessies
• Evalueren van behandelingen en nazorg verlenen;
• Ontwikkelen en verzorgen van (bestaande) trainingen;
• Deelnemen aan supervisie, intervisie en werkoverleg;
• Nauw samenwerken met je collega’s.

Jouw opleiding en ervaring
• Master psychologie en/of een Master kinder- en jeugdpsychologie;
• Minimaal 18 maanden volwaardige behandelervaring als psycholoog;
• Ervaring met tenminste twee van de volgende behandelmethodieken: cognitieve gedragstherapie, EMDR-therapie EFT-therapie;
• Ondernemend, hart voor je vak, zelfstandig en teamspeler;
• Een flexibele instelling;
• Positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Arbeidsvoorwaarden
Onze praktijk hanteert de CAO GGZ. Dit betekent dat:
• Je basissalaris wordt vastgesteld op basis van opleiding, ervaring en leeftijd conform CAO GGZ;
• Je recht hebt op vakantiegeld, een 13e maand, pensioen, en reiskostenvergoeding;
• Je een rechtsbijstand-, beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering krijgt.

Wil je meer weten of solliciteren?

Neem dan contact op met Melissa van Buuren. We ontvangen graag je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae via info@psychologiepraktijkvanbuuren.nl.
Melissa van Buuren | Psycholoog

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >