Suzanne Saridoğan – Siebelink

Psycholoog | Elk mens is uniek en heeft zijn eigen levensverhaal dat ik graag wil begrijpen.
"Lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden. Ik ondersteun je graag om beter in je vel te zitten.”

WE DOEN HET SAMEN!

Jij weet waar je aan wilt werken. Ik help je inzicht te krijgen in je klachten en hoe je die het beste kunt aanpakken.

VEILIGHEID EN VERTROUWEN

“De tijd heelt alle wonden”, is een bekend gezegde. Dit cliché is niet helemaal waar. Want geen enkele wond heelt vanzelf. Daar is tijd, geduld én de juiste behandeling voor nodig. Dat geldt ook voor psychische klachten. Daarom staat de persoonlijke relatie bij mij voorop. Pas als ik goed weet wie je bent en waar je mee worstelt kan ik met jou doelgerichte stappen zetten om je klachten te verminderen of op te lossen.

Veiligheid en vertrouwen vormen de basis om doelgericht aan jouw einddoel te werken. Dat einddoel bepalen we samen. Jij weet waar je heen wilt. Ik help je om daarvoor de juiste weg en manier te vinden. Jij bepaalt dan weer het tempo waarin we die weg afleggen. Je kunt daarbij rekenen op mijn geduld, inlevingsvermogen en betrokkenheid. En natuurlijk ook op mijn kennis van en ervaring  met verschillende behandelingen. Tijdens een uitgebreide intake breng ik samen met jou je klachten in kaart. Daarbij geef ik je inzicht in de oorzaken en gevolgen van je klachten. Daarnaast bespreek ik wat je einddoel is en welke behandeltechnieken er zijn, zoals EMDR en cognitieve gedragstherapie. Samen gaan we dan het proces van verandering in. De wetenschap dat je er niet alleen voor staat geeft rust en ruimte om aan je klachten te werken.

ALS DE WOLK NIET ZO ROZE IS …

Na mijn master klinische psychologie aan de Universiteit van Leiden heb ik 5,5 jaar gewerkt in de interculturele psychologie. Daarna heb ik als verpleegkundige op verschillende afdelingen gewerkt. Vooral mijn jarenlange ervaring op de zwangeren-, verloskunde- en kraamafdeling vind ik heel waardevol. Niet voor iedereen is de zwangerschap, de bevalling of het moederschap een roze wolk. Dit kan komen door lichamelijke klachten, angst voor de bevalling of nare herinneringen aan zwangerschap, bevalling of kraamtijd. Het is belangrijk om te weten dat alle gevoelens er mogen zijn en een plek mogen krijgen. Tegelijkertijd is het ook belangrijk om te beseffen dat lichamelijk klachten je psychische gezondheid kunnen beïnvloeden en dat je gevoelens, zoals angsten, invloed kunnen hebben op je lichamelijke welzijn. Vanuit mijn ervaring als obstetrieverpleegkundige kan ik me goed inleven in jouw vragen, gevoelens en ervaringen. Vanuit mijn kennis en ervaring als psycholoog kan ik je helpen om de ‘donkere wolken’ rondom je ervaring als (aanstaande) ouder te laten oplossen.

Ik help je in je zoektocht naar zelfontwikkeling

"Verandering is een proces en heeft tijd nodig. Gun jezelf de tijd en ruimte om samen met een deskundige hieraan te werken. Ik ruim graag tijd in om uitgebreid te bespreken wat je doelen en wensen zijn."
Susanne Saridoğan - Siebelink | Psycholoog

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >