Richelle van Meerveld

Zelf iets oplossen betekent niet dat je dit alleen moet doen

SAMEN KOM JE VERDER

Elk mens wil graag zelfstandig zijn en dingen zelf oplossen. Maar dat betekent niet dat je dit alleen moet doen. Je zorgen, vragen of psychische klachten bespreken helpt om sterker te worden om je problemen zelf op te lossen.

RUST EN VERTROUWEN

Het helpt echt als je met iemand kunt sparren die goed naar je luistert en je ziet zoals je bent.  Al van jongs af aan help ik graag mensen en verplaats ik me in het gevoel, de emoties en het gedrag van anderen. Het was een belangrijke reden om psychologie te gaan studeren. Als praktijkondersteuner zul je me vooral spreken over je afspraken en administratie. Maar ik heb ook altijd een luisterend oor voor je. Ik hoop dat ik je rust en vertrouwen kan geven en vooral een welkom gevoel. Want juist de persoonlijke aanpak vind ik heel bijzonder aan Psychologiepraktijk van Buuren.

FOCUS

Het is belangrijk dat je jezelf de tijd en ruimte gunt om te focussen op de behandeling van je psychische klachten. De eerste stap is vaak het lastigste. Daar help ik je graag bij. Twijfel niet en bel als je een vraag of opmerking hebt. Ik zal er alles aan doen om het eerste contact zo warm mogelijk te laten voelen en je thuis te laten voelen in de praktijk. Natuurlijk zorg ik dat dat alle zaken rondom je behandeling goed geregeld worden. Zo kun jij focussen op jezelf en je behandeling!

JE HOEFT NIET DE HELE WEG TE ZIEN OM DE EERSTE STAP TE ZETTEN

"Door de eerste stap te zetten, kom je in beweging om je einddoel te halen.”
Richelle van Meerveld | Praktijkondersteuner

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >