Relatietherapie

Als je veel ruzie maakt over dezelfde dingen, je langs elkaar heen leeft, nog weinig met elkaar praat of geen sex meer hebt
"Ik voelde me niet meer begrepen en geliefd en daardoor twijfelde ik aan mijn relatie. Nu hebben we onze patronen doorbroken, waardoor er ruimte is ontstaan om samen onze relatie te laten groeien."

Relatietherapie

Houden van is hard werken.

Elke relatie wordt gebouwd op liefde en dat is een stevig fundament. Toch kan dat fundament in de loop der tijd gaan wankelen. Bijvoorbeeld omdat je ongemerkt vast komt te zitten in bestaande patronen en reacties. Omdat je ieder je eigen weg lijkt te gaan en elkaar onderweg dreigt kwijt te raken. Dan is het goed om, middels relatietherapie, samen terug te gaan naar de basis.

Waarom kozen jullie voor elkaar? Wat maakt je relatie de moeite waard? En hoe kun je het fundament weer verstevigen?

Wat kan een psycholoog voor je doen?

De eerste stap is om samen met jullie vast te stellen of je nog hoop hebt dat de relatie verbeterd kan worden. Door hardop uit te spreken wat je de moeite waard vind aan je relatie, maak je ruimte om iets te veranderen.

Daarnaast analyseer ik samen met jullie wat het probleem in de relatie is. Welke patronen en communicatieproblemen spelen een rol in de relatieproblemen?

Vergoeding van relatietherapie

Achteraf declareren is mogelijk

Sessies dienen direct na afloop contant of per PIN te worden voldaan. Afhankelijk van je zorgverzekering kun je (een deel van de) factuur met gemaakte behandelkosten achteraf declareren bij je zorgverzekeraar.

Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden van je aanvullende verzekering. Als je meer informatie wilt over onze behandelingenpsychologen, werkwijze en tarieven kijk op de desbetreffende pagina’s.

Herken je jouw klachten en heb je behoefte aan hulp of heb je gewoon een vraag over de behandeling bij relatieproblemen? Neem dan contact met ons op voor een intakegesprek, of mail naar Psychologiepraktijk Van Buuren.

Maak ruimte om iets te veranderen

"Ik help je om je sterke kanten in te zetten om je klachten de baas te worden."
Melissa van Buuren | Psycholoog