Maartje Dijkgraaf

Als je reist met een gids, ontdek je meer
“Leer hoe je met vertrouwen je levenspad kunt bewandelen.”

GA OP WEG NAAR EEN MOOIER LEVEN

Elk mens is uniek en heeft zijn eigen levensdoel en levensreis. Soms gaat die reis over lastige wegen of kom je onderweg obstakels tegen. Dan is het goed om samen met een ‘reisgids’ te kijken hoe je je levenspad met vertrouwen kunt bewandelen. Je zult stapsgewijs merken dat je dat vertrouwen geeft om op weg te gaan naar een mooier leven.

PAS OP DE PLAATS

Reizen is vooruitkomen, maar soms ook een pas op de plaats maken. Door stil te staan bij wat goed gaat en wat je nog wilt verbeteren, kun je met meer kracht je weg vervolgen. Daar help ik je graag bij. Dat doe ik door aandachtig te luisteren naar wat je lastig vindt én naar wat je wilt veranderen. Ik help je te analyseren wat je klachten inhouden en hoe je die het beste kunt behandelen. Samen gaan we praktische stappen zetten op weg naar een fijner leven. Je zult merken dat je snel stappen voorwaarts zet, maar dat je ook wel eens een stap terug moet doen. Dat geeft niet: ik help je je geduld en doorzettingsvermogen te vinden en in te zetten.

PERSOONLIJKE REIS

Ik nodig je uit om met mij in alle rust en veiligheid je persoonlijke reis te maken. Ik besef dat ieder mens uniek is. Daarom vind ik het belangrijk om een persoonlijke band met je op te bouwen. Ik ga naast je staan en respecteer jouw grenzen en mogelijkheden. Vanuit mijn kennis, maar zeker ook met mijn humor, kan ik je laten ervaren dat je binnen die grenzen volop mogelijkheden hebt om met jouw persoonlijke veerkracht je psychische klachten te overwinnen. Zo leer je weer vertrouwen op je positieve gedachten.

ONTDEK DE POSITIEVE KRACHT DIE IN JEZELF SCHUILT

"In elk mens schuilt genoeg veerkracht en energie om zijn levensreis te kunnen afleggen.”
Maartje Dijkgraaf | Psycholoog i.o.

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >