Klachten- & geschillenprocedure

Je zoekt snelle psychologische hulp zonder wachtlijst.

Klachten- en geschillenprocedure

Wat kan je doen als je een klacht hebt:

Wij doen onze uiterste best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Toch kan het zo zijn dat je ergens niet tevreden over bent of dat er iets mis is gegaan in de communicatie of in jouw behandeling. Natuurlijk horen wij dat bij voorkeur direct van jou zelf en zoeken we samen met jou naar een oplossing. Bij klachten of geschillen kunt u contact opnemen met de praktijkhouders van Psychologiepraktijk van Buuren (Melissa van Buuren en/of Peter Paul Coppes op info@psychologiepraktijkvanbuuren.nl en/of bellen met 085 – 902 58 58.

Als dat geen oplossing biedt, zijn er twee mogelijkheden:
• Je kunt een klacht indienen bij de beroepsvereniging, het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). De klachtenprocedure vindt je hier;
• Je kunt een klacht indienen bij een Regionaal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg via www.tuchtcollege-gezondheidszorg.nl.

De psycholoog

Mijn naam is Melissa van Buuren; psycholoog, vrouw, moeder, iemand die midden in het leven staat en een mensen-mens. Mijn passie is mensen helpen om te groeien of hun problemen de baas te worden. Écht luisteren naar iemand is het startpunt om verder te komen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >