Jennifer van der Eijken

Leer vertrouwen op je grote innerlijke hulpbronnen

VIND DE WEG OMHOOG

Psychische klachten kunnen je gezondheid en welzijn flink beïnvloeden. Je voelt je klein, misschien zelfs minderwaardig en ziet er als een berg tegenop om bepaalde dingen te ondernemen. Als je in zo’n dal zit, is het goed om samen met een professionele gids de weg omhoog weer te vinden.

DE JUISTE WEG VINDEN

Het is spannend om je psychische klachten aan te gaan pakken. Dat begrijp ik helemaal. Het is belangrijk dat je weet dat je altijd kunt rekenen op mijn begeleiding en ondersteuning. Je kunt en mag alles met me bespreken en al je gevoelens en gedachten delen. Sterker nog: dat helpt om je te ondersteunen in het proces om je psychische klachten te verminderen of overwinnen. Samen vinden we de juiste weg om dat doel te behalen. Dat is zeker niet altijd gemakkelijk, maar met geduld en vastberadenheid werken we samen stapsgewijs aan jouw persoonlijke doelen. De successen die je onderweg boekt, geven je vertrouwen en kracht.

KRACHTEN ONTDEKKEN

Belangrijk is dat we samen ontdekken welke innerlijke krachten en hulpbronnen je in je hebt. Vaak zijn deze eigenschappen ondergesneeuwd door je psychische klachten of de drukte van alledag. Door negatieve ervaringen kan het lastig zijn om te vertrouwen op deze persoonlijke hulpbronnen. Ik ondersteun je om weer te vertrouwen op de enorme veerkracht en het doorzettingsvermogen dat ook in jou schuilt. Samen (her)ontdekken we je hulpbronnen en geven bewust een rol in de therapie. Zo herwin jij de regie over je leven.

OVERWIN JE OBSTAKELS VANUIT JE INNERLIJKE KRACHT

"Zelfontdekking en bewustwording zijn de wegwijzers naar een prettiger leven.”
Jennifer van der Eijken | Psycholoog i.o.

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >