Haarlem

Je bent van harte welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Haarlem.
Wij helpen je graag bij het verminderen van je psychische klachten.

Vestiging Haarlem

Psychologiepraktijk van Buuren

Welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Haarlem. Haarlem is een bruisende stad aan het Spaarne, met een rijke historie en prachtige monumenten en andere bezienswaardigheden. De praktijk is gevestigd op slechts enkele (auto)minuten van het centrum. Het pand ligt aan de rand van het stadsbos Haarlemmerhout en naast restaurant La Place Dreefzicht. Het tegenovergelegen stadsbos Haarlemmerhout werd populair in de Gouden Eeuw, toen rijke handelaren uit Haarlem en Amsterdam de rust opzochten in de natuur. Tot op de dag van vandaag dient dit stadsbos nog steeds zijn doel. Je kunt er heel goed je hoofd leegmaken na de behandelsessies.

Contactgegevens

Fonteinlaan 5
2020 JG Haarlem

Tel: 085 902 58 58
Email: info@psychologiepraktijkvanbuuren.nl

Waar kan je parkeren?

De locatie heeft een directe verbinding met de A205 met aansluiting op de A9 richting onder meer Amsterdam, Den Haag en Utrecht of richting Alkmaar. Ook is de locatie goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het centraal station van Haarlem is binnen enkele bus- of fietsminuten te bereiken. Op het achtergelegen parkeerterrein is ruime parkeergelegenheid (betaald parkeren).

De locatie in Beeld

Entree en behandelkamer in Haarlem

Melissa van Buuren

Psycholoog
"Écht luisteren naar iemand is het startpunt om verder te komen. Ik ben psycholoog, vrouw en een moeder die midden in het leven staat."

Floor Vreeswijk

Psycholoog
"Jij hebt unieke talenten en eigenschappen die je kracht en plezier in het leven geven. Als je leeft vanuit deze kracht groeit je zelfvertrouwen en krijg je (weer) de regie over je eigen leven."

Peter Paul Coppes

EFT-Relatietherapeut
"Betrokken en gericht op de ander, ik wijs jullie graag de weg om van een relatieprobleem naar verbinding te komen.”

Klachten

Er zijn veel psychische klachten. Heb jij bijvoorbeeld last van angst, stress, trauma, burn-out, een depressie of moeite met rouwverwerking? Voor elke klacht is een specifieke behandeling. Klik door voor specifieke informatie over klachten, symptomen en behandelingen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >