Georgia Walet

Van obstakel naar overwinning
“Iedereen kent tegenslag of moeilijke momenten in zijn of haar leven. Maar wat als je die lastige momenten niet meer kunt overwinnen? Je gedachten of gevoelens worden dan obstakels die je niet meer alleen kunt overwinnen. Dan is het goed dat een professional je stapsgewijs helpt om je sterke kanten weer te zien en in te zetten.”

BEKIJK HET STAP VOOR STAP

Soms voelt het alsof alles tegen zit en je niks goed kunt doen. Dan kan het voelen alsof alles jou teveel wordt. Soms lijkt er zelfs geen oplossing meer te zijn. In zo’n situatie is het goed om niet te ver vooruit te kijken of te denken. Juist door steeds een kleine stap te zetten, kom je uiteindelijk heel ver. Dat is best lastig en spannend. Juist daarom is het fijn als je op een veilige en vertrouwde manier begeleid wordt in die stappen. De allereerste stap zet je zelf door een ander om hulp te vragen. Vanaf die eerste stap sta ik naast je en ondersteun je om in jouw eigen tempo de obstakels op jouw weg te overwinnen. Samen gaan we anders kijken naar de situatie waarin je vastloopt. Ook geef ik je praktische gereedschappen om je zelfvertrouwen te vergroten en je klachten te overwinnen.

SAMEN OP PAD

Elk mens heeft sterke kwaliteiten: jij ook! Ik help je om die unieke kwaliteiten te ontdekken en in te zetten om je psychische klachten de baas te worden. Zo (her)vind je je veerkracht en groeit je zelfvertrouwen. Dat heeft tijd nodig. Natuurlijk ondersteun ik je om jezelf die tijd te gunnen. Samen zetten we kleine maar belangrijke stappen om je klachten de baas te worden. Op die manier worden de obstakels op jouw levenspad steeds kleiner en kun je ze  gemakkelijker overwinnen. En ook belangrijk: je hoeft die weg nooit alleen te gaan. Ik sta naast je, reik je de middelen aan om je klachten te overwinnen en begeleid je in je persoonlijke reis.

GROEIEN DOOR JEZELF TE BEGRIJPEN

Jezelf beter begrijpen helpt om te beseffen waarom je klachten ervaart. We onderzoeken samen waar je klachten vandaan komen en hoe je ze doelgericht kunt aanpakken. Daarbij kijken we nadrukkelijk naar jouw sterke kanten en kwaliteiten. Die helpen je namelijk om persoonlijk te groeien. Sterker nog: met jouw unieke kwaliteiten kun je je psychische klachten de baas worden. Meer inzicht in jouw persoonlijkheid en karakter zorgen dat je beter begrijpt en inziet wat voor jou belangrijk is en hoe je reageert in bepaalde situaties. Zo krijg je weer regie over je leven. Ik ondersteun je om te ontdekken en ervaren hoe je je leven kunt leiden zonder geleid te worden door je psychische klachten. Samen zorgen we dat de obstakels waar je nu tegenaan loopt jouw overwinningen worden!

VIND JE VEERKRACHT

“Je huidige omstandigheden bepalen niet waar je heen gaat, ze bepalen slechts wat je startpunt is.”
Georgia Walet | Psycholoog

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >