Floor Wesdorp

Na het vallen weer opstaan: daar kan ik je bij helpen
“Elk mens krijgt te maken met falen, negatieve ervaringen of lastige levenssituaties. We leven en leren allemaal met vallen en opstaan. Met dat weer opstaan kan ik je helpen.”

Jij mag er zijn

Jij mag er zijn, gewoon zoals je bent. Geen enkel mens is perfect en elk mens krijgt te maken met moeilijke momenten in zijn leven. Maar die moeilijke momenten kunnen je veel leren over jezelf.  Soms lukt dat niet alleen.  Het is belangrijk te beseffen dat lastige situaties, spanning of negativiteit geen falen is, maar een onderdeel van het levensproces van vallen en opstaan. Vallen doen we allemaal wel eens. Weer opstaan is dan soms moeilijk. Ik help je om te ervaren dat je niet bang moet zijn om weer te vallen.

Luisterend oor en helpende hand

Het is belangrijk dat je je gehoord voelt in je psychische klachten. Een luisterend oor is enorm belangrijk. Het de basis om weer vertrouwen te krijgen in je zelf en in je vermogen om weer op te staan. Naast luisteren is het ook belangrijk dat je een helpende hand hebt bij dat opstaan. Die hand reik ik je aan. Ik leer je om te gaan met negatieve gevoelens, gedachten en ervaringen en geef ze samen met jou een plek. Zo verlies jij de angst om weer te vallen en durf je op te staan en zijn wie je bent. En als je valt? Dan vang ik je op een veilige manier op!

Jij staat op nummer één

Jij weet wat je wilt bereiken. Dat staat bij mij op nummer één. Je kunt vertrouwen op mijn oprechte aandacht, openheid en eerlijkheid. Samen bekijken  we welke stappen nodig zijn om dat doel te bereiken. Met kleine stapjes lukt het je om grote resultaten te boeken.  Zo groeit je zelfvertrouwen en merk je dat je krachtig genoeg bent om lastige situaties, negatieve gevoelens en spanningen het hoofd te bieden!  

Sleutel naar geluk

“Met mijn doelgerichte aanpak merk je al snel dat je sterker in het leven staat en dat je meer grip krijgt op je gevoelens en gedrag! Dat is de sleutel om je gelukkiger te voelen.”
Floor Wesdorp | Psycholoog

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >