Fieke de Brouwer

“Ik zorg dat de behandeling past bij jouw doelen én karakter.”

WAT WIL JE VERANDEREN?

Het is moedig dat je de stap wilt zetten om je psychische klachten te behandelen. Daar mag je trots op zijn! Graag help ik je helder te krijgen hoe je klachten invloed hebben op je leven, wat je wilt veranderen en hoe je dat praktisch kunt doen. Samen gaan we aan de slag om jezelf beter te laten voelen.

OPEN EN EERLIJK

Het is heel waardevol dat je erkent dat je leven niet loopt zoals je wilt of hoopt. De eerste stap is dat je beseft dat je open, eerlijk en in alle vertrouwen met mij kunt praten over je psychische klachten. Ik luister zonder oordeel en in alle rust naar je. Samen bespreken we waar je last van hebt en hoe je die psychische klachten stapsgewijs kunt aanpakken. Zo’n behandelplan stellen we samen op. Het is namelijk belangrijk dat een behandeling geschikt is voor jouw klachten én past bij jouw persoonlijkheid. Ik ondersteun je in het overwinnen van bijvoorbeeld je negatieve gedachten, somberheid of traumatische ervaringen. Ik neem je aan de hand om stap-voor-stap je doelen te bereiken. We praten over je ervaringen en gevoelens, maar gaan ook aan de slag met praktische oefeningen.

VOEL JE VEILIG

Het is moedig maar ook spannend dat je de stap wilt zetten naar een psycholoog. Het is belangrijk dat je je veilig voelt, want alleen dan kunnen we samen je psychische klachten goed behandelen. Daarom begin ik altijd met een uitgebreid kennismakingsgesprek, waarin we elkaar leren kennen. Zo kan ik aansluiten bij wat jij belangrijk vindt, welke behoefte jij hebt en welke levensvisie je hebt. Juist deze persoonlijke aanpak vind ik een belangrijke kracht van onze praktijk en mezelf. En over kracht gesproken: ik help je graag om je persoonlijke kracht weer te vinden en benutten.

LEER WEER POSITIEF IN HET LEVEN TE STAAN

"Ontdek en oefen hoe je weer kunt vertrouwen op je eigen gedachten en gevoelens.”
Fieke de Brouwer | Psycholoog

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >