Eline van der Windt

Samen kom je verder dan alleen

VAN BEZORGDHEID NAAR OPLUCHTING

Als je niet lekker in je vel zit, dan wil je dat vaak zelf oplossen en overwinnen. Het is lastig om toe te geven dat je psychische klachten hebt, omdat het voelt als falen. Maar als je de moedige stap durft te zetten om professionele ondersteuning te zoeken, zul je merken dat dat een hele opluchting is. Samen kom je verder dan alleen!

WERKEN AAN BEGRIP EN GRIP

Elk mens is anders. Dat betekent ook dat elk mens zijn eigen positieve en negatieve ervaringen heeft en die op zijn of haar eigen manier verwerkt. Samen met jou onderzoek ik waar je tegenaan loopt, wat je lastig vindt en hoe je daar mee om kunt gaan. De volgende stap is dat je leert begrijpen hoe jij met gebeurtenissen en ervaringen omgaat. Het geeft je meer grip op je gedachten en gevoelens. Zo bouw je aan meer begrip voor jezelf. Dat is een belangrijke sleutel om meer regie in je leven te krijgen. Samen met jou ontdek ik, in jouw tempo en op jouw manier, hoe je psychische klachten zijn ontstaan en hoe je ze kunt plaatsen in het licht van wat je hebt meegemaakt. Samen gaan we op een veilige manier terug naar de basis. Van daaruit help ik je om je zelfvertrouwen en veerkracht weer op te bouwen.

 

VERTROUWEN OP VEERKRACHT

Als je psychische klachten hebt, ben je vaak het vertrouwen in jezelf kwijt. Het hervinden van dat vertrouwen is belangrijk om je veerkracht en geloof in jezelf weer te herstellen.  Daar werken we samen heel doelgericht en in haalbare stapjes aan. Hoe we dat doen, hangt af van je klachten en persoonlijkheid. Ik heb ervaring met verschillende therapieën, zoals Cognitieve GedragsTherapie, EMDR-therapie en Acceptance and Commitment Therapie (ACT). Samen bekijken en beslissen we welke therapie voor jou de beste weg is om je leven weer op de rit te krijgen.

HERVIND JE INNERLIJKE KRACHT

"Leer te vertrouwen op je sterke innerlijke kracht die je steun en moed geeft in je leven.”
Eline van der Windt | GZ-psycholoog i.o.
BIG-nummer: Geen

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >