Daan Spijker

Je sterke zelf terugvinden
“Elk mens heeft kracht in zich, maar soms moet je die weer terugvinden.”

DE KNOOP ONTWARREN

Psychische klachten kunnen een knoop in je levensloop leggen. Ik help je om die knoop te ontwarren. Zo krijg je inzicht in hoe jouw klachten zijn ontstaan. En dat geeft weer inzicht in hoe je die knoop, en dus jouw klachten, kunt oplossen.”

STEUNTJE IN DE RUG

Elk mensenleven kent ‘ups’ en ‘downs’. Veel mensen proberen zelfstandig negatieve ervaringen en gevoelens te verwerken, ook als dat lastig of moeilijk is. Toch is het dan heel goed om hulp te vragen. Zo voorkom je dat vervelende gedachten of gevoelens de overhand nemen en je leven te veel gaan beheersen. Met het juiste, professionele steuntje in de rug vind je jouw sterke zelf weer terug en overwin je jouw psychische klachten.

GROEIPROCES

Natuurlijk sta je er niet alleen voor als jij jouw sterke zelf weer wilt vinden. Ik sta naast je en geef je een helpende hand. Belangrijk is dat ik de goede vragen stel, zodat voor mij – en voor jou – helder word welke klachten je hebt én wat je wilt veranderen. Met concrete opdrachten en oefeningen werken we in behapbare stappen samen aan het overwinnen van je psychische klachten. Met elke stap die je zet, zal je zelfvertrouwen groeien en krijg je steeds meer grip en regie over je gedachten en gevoelens.

En nog belangrijker: je realiseert je steeds meer hoeveel kracht je in jezelf hebt. Daardoor ga jij sterker in het leven staan.

ZET DE EERSTE STAP NAAR EEN FIJNER LEVEN

"Juist door psychologische hulp te vragen zorg je goed voor jezelf."
Daan Spijker | Psycholoog

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >