Coronamaatregelen

Een veilige behandelomgeving.

Coronamaatregelen

Het coronavirus is nog niet verslagen maar we mogen niet opgeven. Helaas zijn weer nieuwe (landelijke) maatregelen nodig, ook voor Psychologiepraktijk van Buuren.

Allereerst hopen wij dat het met jou, jouw familie en vrienden (nog steeds) goed gaat.

Helaas is er weer een toenemend aantal besmettingen in Nederland met het coronavirus. Wij hebben daarom de coronaregels binnen Psychologiepraktijk van Buuren moeten aanscherpen.

(Tijdelijke) coronamaatregelen

De behandelingen bij Psychologiepraktijk van Buuren mogen doorgaan. Wij werken met ons hele team naar een verantwoorde openstelling. Dit betekent dat wanneer onze psychologen corona gerelateerde klachten hebben thuis blijven en dat vragen wij ook van onze cliënten. Wij willen graag de behandeling voortzetten en wachtlijsten voorkomen. Bij klachten worden de behandelingen niet geannuleerd of verzet, maar omgezet naar beeldbellen (via een beveiligde omgeving).

Maatregelen binnen de praktijk

• Kom maximaal 5 minuten voor de afspraak naar de praktijk;
• Je wordt gevraagd om niemand mee te nemen naar de praktijk, uitzondering hierop is als hiervoor noodzaak is en dit is overlegd met de behandelaar;
• Bij binnenkomst zullen wij je vragen je handen te desinfecteren met desinfectie;
• Draag bij binnenkomst een mondmasker, tot je een vaste zitplaats hebt in de behandelkamer;
• In de wachtruimte en behandelkamers hanteren we de 1.5 meter maatregel;
• Er worden geen handen geschud. Ook ander lichamelijk contact, hoe vriendelijk ook bedoeld, is niet gewenst;
• Hoest en nies in een tissue of in de binnenkant van je elleboog;
• Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct zelf weg;
• Wij vragen je niet met je hand aan je mond, je gezicht en/of mobiele telefoon te komen;
• Het is voorlopig niet mogelijk om gebruik van het toilet te maken;
• Helaas mag je geen gebruik maken van onze koffie, thee en water faciliteiten.

De psycholoog

Mijn naam is Melissa van Buuren; psycholoog, vrouw, moeder, iemand die midden in het leven staat en een mensen-mens. Mijn passie is mensen helpen om te groeien of hun problemen de baas te worden. Écht luisteren naar iemand is het startpunt om verder te komen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >