Colin van der Eijken

Van chaos naar grip op je leven.
“Door stil te staan kom je vooruit.”

OVERZICHT EN INZICHT

Het is een moedige maar ook goede stap om hulp te zoeken voor je psychische klachten. De stap naar professionele hulp is ook de grootste stap die je moet zetten. Want samen kijken we hoe je van chaos en drukte weer overzicht en inzicht krijgt. Zo wordt voor jou helder wat je psychische klachten zijn en wat je wilt bereiken. Die einddoelen ga je bereiken door te werken met tussendoelen. Die kleine, haalbare stappen zorgen dat je steeds meer vooruitgang boekt. Want soms is het nodig om eerst stil te staan bij wat je wilt en voelt om vooruit te komen.

ERVARINGSDESKUNDIGE

Om je klachten te verhelpen en je doelen te bereiken is het belangrijk dat je een klik hebt met je psycholoog. Zelf heb ik vroeger ook psychologische hulp gehad. Mijn persoonlijke ervaring vind ik een belangrijk pluspunt in mijn werk als psycholoog. Ik weet hoe belangrijk het is om gehoord en ondersteund te worden.

PRAKTISCH EN PERSOONLIJK

Samen met jou ga ik praktisch aan de slag met een behandeling die bij jou past. Welke behandeling bij jou past hangt af van je klachten, doelen en persoonlijkheid. Ik ben gespecialiseerd in Cognitieve Gedragstherapie  en gebruik ook vaak elementen van Acceptance and Commitment Therapy. Belangrijk is dat jij ook een stem hebt in de behandeling. Daarom bespreken we regelmatig hoe je de therapie ervaart en of we de behandeling moeten aanpassen. Die persoonlijke aanpak vind ik erg belangrijk, omdat dit de basis is voor een succesvolle therapie.

VIND JE BASIS TERUG

"Inzicht in wie je bent en wat je belangrijk vindt, helpt om grip te krijgen en te houden op je leven."
Colin van der Eijken | Psycholoog

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >