Carla Gerritsen

GZ-PSYCHOLOOG|
|
– Cognitieve GedragsTherapie|
– EMDR-therapie|
– Schematherapie|
– ACT|
– Buitenpsycholoog

“Door stil te staan bij je gevoelens en gedragspatronen kun je grote stappen zetten.”

DE KNOOP ONTWARREN

Psychische klachten kunnen een knoop in je levensloop leggen. Ik help je om die knoop te ontwarren. Zo krijg je inzicht hoe je klachten zijn ontstaan. En dat geeft weer inzicht hoe je je klachten goed kunt oplossen.”

INZICHT EN OVERZICHT

Elk mens reageert anders op problemen. Soms lijkt bepaald gedrag een goede oplossing te zijn, bijvoorbeeld heel hard werken om je onzekerheid te verbloemen of nooit nee durven zeggen, omdat je niet afgewezen wordt.  Maar als die oplossingen je leven te veel gaan beheersen, kun je juist psychische klachten krijgen. Samen met jou kijk ik wat je klachten zijn, maar ook wat daar aan ten grondslag ligt. Zo krijg je inzicht en overzicht in je klachten. Van daaruit wordt ook duidelijk hoe je je klachten kunt verhelpen. Dat is altijd een combinatie van praten en doen. Met doelgerichte oefeningen leer je hoe je met je eigen gedrag je gevoelens kunt sturen en de baas kunt blijven.

DE JUISTE WEG VINDEN

Elk mens is anders en dus is ook mijn begeleiding altijd anders. Het is belangrijk dat mijn behandeling past bij jouw persoonlijkheid en karakter. Daarom gebruik ik veel verschillende methoden, zoals cognitieve gedragstherapie, schemagerichte therapie,  ACT, EMDR-therapie en buitenpsychologie. Het liefst neem ik je daarvoor mee de natuur in, waar je letterlijk in beweging komt en stap voor stap, maar heel doelgericht, werkt aan een beter leven.

VIND DE BALANS IN JE LEVEN TERUG

"Door in beweging te komen, vind je de juiste balans in je leven terug."
Carla Gerritsen | GZ-psycholoog
BIG-nummer: 09923978825

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >