Brugklastraining

Goed voorbereid naar de middelbare school.
Merk je dat je de brugklas iets te spannend vindt? Misschien is de brugklastraining iets voor jou. Je gaat niet in je eentje naar de middelbare school, het is voor andere kinderen ook nieuw en spannend.

BRUGKLASTRAINING

Voorbereiden op de middelbare school

Voor veel kinderen is de overgang naar de middelbare school een grote stap die spanning oproept. Ze krijgen te maken met veel nieuwe situaties, zoals nieuwe docenten, klasgenoten, vakken en een nieuw schoolgebouw. Voor sommige kinderen roepen deze onbekende situaties zoveel spanning en onzekerheid op, dat ze daar last van hebben en tegen het nieuwe schooljaar opzien. Speciaal voor deze kinderen bieden wij een brugklastraining aan in groepsvorm met andere leeftijdsgenoten.
Tijdens de training werken we zowel aan praktische zaken zoals het inplannen van huiswerk in je agenda, als aan sociale vaardigheden zoals het presenteren van jezelf. Onderwerpen als pesten, het belang van jezelf blijven ondanks groepsdruk en mediawijsheid zullen aan bod komen. Alle deelnemers krijgen een eigen werkboek waarin we oefeningen zullen maken. Het doel van de training is om kinderen voor te bereiden op de middelbare school en ze steviger in hun schoenen te laten staan, zodat spanningen en onzekerheden over de middelbare school afnemen.

Opmerking

Mochten de trainingsdata niet uitkomen, kunnen we voor groepen van minimaal 2 kinderen ook een training aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op.

Tarief

Brugklastraining: € 145,-
Training + persoonlijk intake en eindgesprek (30 min.): € 195,-

Het cursusmateriaal is inbegrepen in de prijs.

Aanmelden

06 22 86 68 81
info@psychologiepraktijkvanbuuren.nl

Per e-mail ontvang je een bevestiging van je aanmelding. Indien er te weinig belangstelling voor een van de trainingsdagen is, zal die training worden verplaatst of geannuleerd. Je wordt hier uiterlijk 2 weken van te voren van op de hoogte gesteld.

“Een goede voorbereiding is het halve werk.”

Klachten

Er zijn veel psychische klachten. Heb jij bijvoorbeeld last van angst, stress, trauma, burn-out, een depressie of moeite met rouwverwerking? Voor elke klacht is een specifieke behandeling. Klik door voor specifieke informatie over klachten, symptomen en behandelingen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >