Bono Plender

“Ik hoor wat je zegt, maar luister vooral naar wat daar achter schuilt.”

WAT BEWEEGT JOU?

Weten wat je beweegt is een belangrijke basis voor je geestelijke gezondheid. Soms is het lastig om terug te gaan naar die basis. Dan help ik je door te horen wat je zegt, maar vooral door te luisteren naar de boodschap die daar achter schuilt. Ik help je zo om tot de kern van je eigen persoonlijkheid te komen. Van daaruit kijken we hoe die kern jou kracht kan geven om je psychische klachten te behandelen.

DRIJFVEER

Zelf vind ik al het al vanaf mijn jeugd fijn om behulpzaam te zijn en mensen vooruit te helpen. Het was een belangrijke drijfveer om psychologie te gaan studeren. Tijdens mijn stages heb ik ervaren dat je door naast iemand te staan hem of haar een belangrijk steuntje in de rug kunt geven. Dat ik daarbij met een doelgerichte behandeling kan helpen geeft me steeds weer een voldaan gevoel. Juist mijn persoonlijke aandacht zorgt dat jij de spannende stap naar een behandeling durft te zetten. Ik deel graag mijn aandacht, tijd en kennis met jou. Ik wil je laten ervaren hoe je met een positieve blik je leven kunt beïnvloeden. Dat doe ik met praktische oefeningen, waarbij je in kleine stapjes merkt dat je psychische klachten minder worden en zelfs kunnen verdwijnen.

IN BEWEGING

Misschien vind je het een grote stap om hulp te zoeken voor je klachten. Dat begrijp ik. Maar je mag trots zijn als je in beweging komt om dingen te veranderen. Zelf heb ik ervaren hoe belangrijk het is om je passie te (her)ontdekken en vanuit die kracht verbinding te zoeken met anderen en jezelf. Naast passie voor de psychologie heb ik ook een passie voor voetbal. Als team in beweging komen en de verbinding met elkaar zoeken vind ik heerlijk. Graag vorm ik met jou een team om je psychische klachten te overwinnen.

VIND JE PASSIE TERUG

"Leer weer bouwen en vertrouwen op je innerlijke kracht.”
Bono Plender | Psycholoog i.o.

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >