Anmara Dols – Brandsma

Psycholoog| Ik help je om stap voor stap je doelen te bereiken
"Als je weet wat de oorzaak is van je gedrag, dan kun je het veranderen op een manier die bij jou past.”

LEER JEZELF KENNEN!

Jij wilt dingen veranderen, maar weet niet goed hoe. Ik help je om jezelf te leren kennen. Je ontdekt dan wat je sterke punten zijn. Daardoor kun je ook sterker in het leven staan.

VEILIG, VERTROUWD EN BEGREPEN

Soms wil je iets veranderen: aan je situatie, je gedrag of jezelf. Maar je weet niet goed hoe je dat moet doen. Of je weet niet waarom je reageert op een manier die je zelf niet wilt. Dan kan ik je helpen om stap voor stap de verandering die je wilt te bereiken. Dat lukt alleen als jij je veilig, vertrouwd en begrepen voelt. Dat begint bij mij al vanaf de eerste kennismaking. Ik neem je klachten of vraag heel serieus en luister goed naar waar jij mee zit én wat je wilt bereiken. Dat is de eerste stap op weg naar verandering.

De tweede stap is dat ik samen met jou bespreek hoe je je doel kunt bereiken. Dat betekent dat ik eerst goed je klachten in beeld breng en samen met jou onderzoek welke invloed je gedachten, gevoelens en gedrag op je klachten hebben. Zo krijg je inzicht in hoe je zelf grip krijgt op dat wat je wilt bereiken. Dat doen we in het tempo dat bij jou past. Steeds werken we naar een tussendoel toe. Zo ervaar je dat je met kleine stapjes heel doelgericht bij je einddoel komt.

LEVENSERVARING EN INLEVINGSVERMOGEN

Het mooiste wat ik je kan geven is het inzicht dat je anders naar jezelf kunt kijken. Dat is ook de kern van mijn vak als psycholoog. In mijn jeugd zag ik mezelf als een stil, verlegen meisje. Maar tijdens mijn studie ontdekte ik dat dat juist een kracht is. Ik ontdekte dat ik rustig en geduldig ben, dat ik heel goed kan luisteren en een groot inlevingsvermogen heb. Deze eigenschappen zet ik nu in om anderen te kunnen helpen. En dat doe ik met heel veel plezier.

Ik ben dankbaar voor het geloof dat in mijn leven een belangrijke rol speelt. Maar ik ben ook erg dankbaar voor alle levenservaring die ik al opgedaan heb. Ze brengen me verder in mijn vak en laten me groeien als persoon. Tijdens mijn werk als psycholoog in een verpleeghuis heb ik geleerd dat gedrag altijd een reden en doel heeft. Vanuit mijn levenservaring begrijp ik wat het betekent om een dochter, zus, vriendin en echtgenote te zijn. Al die verschillende rollen zorgen dat ik me goed kan inleven in mensen. Dat is een belangrijke basis om jou verder te helpen.

VIND JE EIGEN KRACHT OM TE GROEIEN

"Elk mens heeft de kracht in zich om verder te groeien. Ik ontdek samen met jou welke innerlijke krachten je het en hoe je die kunt gebruiken om je doelen te bereiken”
Anmara Dols-Brandsma | Psycholoog

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >