Amber Ribberink

Kleine dingen kunnen samen heel krachtig zijn
"Kleine aanpassingen in je dagelijkse leven kunnen een wereld van verschil maken.”

KIJK ANDERS NAAR JEZELF

Ongelukkige en angstige gevoelens horen bij het leven. Door anders naar jezelf en positiever naar het leven te kijken, zet je hele positieve stappen in je levensgeluk.

Jouw stem telt

Begeleiding zoeken bij psychische klachten is een hele stap. Veel mensen vinden het moeilijk om te erkennen dat ze niet lekker in hun vel zitten of last hebben van negatieve gevoelens en ervaringen. Maar het is juist moedig om hulp te zoeken om positiever in je leven te kunnen staan. De eerste stap is dat ik goed naar je luister. Wat zijn je klachten en wat wil je bereiken. Maar ook: welke behandeling zie jij zitten? Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij jouw visie. Jouw stem telt écht bij mijn behandeling. Samen sparren vind ik heel belangrijk, net als samen ontdekken wat jou praktisch helpt om meer levensgeluk te vinden.

HOREN, ZIEN EN … OEFENEN

Voor een succesvolle behandeling is het belangrijk dat je je gehoord en gezien voelt. Ik luister naar wat je vertelt en bespreek open en eerlijk hoe ik je kan helpen. Het helpt als je een gezonde nieuwsgierigheid hebt naar je eigen gedachten en gevoelens. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we ook actief aan de slag gaan. Je krijgt oefeningen die ik koppel aan concrete situaties uit je leven. Zo ervaar je zelf dat je anders en positiever kunt omgaan met je klachten. Zo leer je stap voor stap kleine aanpassingen in je leven een groot verschil kunnen maken. 

HUMOR EN GEDULD BRENGEN JE VER

"Humor en geduld zijn kamelen waarmee je door alle woestijnen kunt gaan. Deze uitspraak van de schrijver Phil Bosmans vat heel mooi samen hoe ik je kan begeleiden bij je psychische klachten.”
Amber Ribberink | Psycholoog

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >